top of page
Kiss_blå.png

Outsourcing af CSR & ESG 

 

Uanset om du beslutter dig for at outsource bæredygtighedsaktiviteter på grund af barsel, problemer med at finde den rigtige profil til jobbet eller en midlertidig nedskalering af ressourcer, så opnår du flere fordele, når du samarbejder med kissCSR for at sikre fremskridt og præstationer.

Sådan fungerer outsourcing af CSR indsatser til kissCSR typisk i praksis:

1.png
2.png
3.png
Billede4.png
Billede5.png
Billede6.png
Billede7.png
Billede8.png

Vi deler vores erfaringen i forhold til at vurdere og håndtere ESG-risici og muligheder i jeres virksomhed enkelt og effektivt.

 

Vi tilfører et objektivt perspektiv på jeres virksomheds ESG-præstation, som hjælper med at identificere områder for forbedring - også set med interessenters øjne.

 

Vi leverer en omkostningseffektiv løsning, da den giver jeres virksomhed adgang til specialiseret ekspertise og ressourcer uden behov for at ansætte og uddanne yderligere personale.

 

Vi yder løbende support og vejledning for at hjælpe jeres virksomhed med at forbedre din CSR- og ESG-præstation over tid.

 

Vi hjælper din virksomhed med at skalere din CSR- og ESG-indsats, så den matcher jeres vækst og ekspansionsstrategi, hvilket især er nyttigt for mindre virksomheder.

 

Vi bringer et opdateret udefra-ind-perspektiv på jeres virksomhed – og spændende indsigter i konkurrenters indsatser og ambitioner.

Vi hjælper dig med at fastlægge hvilken specifik viden eller medarbejderprofil I skal bruge for at sikre momentum når vi er færdige med samarbejdet.

 

Vi leverer en full-service-løsning med to seniorprofiler til en markant lavere pris end en FTE

Outsourcing af ESG til kissCSR er en enkel og omkostningseffektiv måde at sikre styring og fremdrift af jeres virksomheds performance indenfor bæredygtighedsagendaen og rapportering.

Ripples
bottom of page