Kiss_blå.png

Outsourcing 

Enkelt og omkostningseffektivt

Uanset om outsourcing af CSR- og bæredygtighedsaktiviteter skyldes barsel, udfordringer med at finde den rigtige profil til jobbet eller besparelser, så kigger I ind i en række fordele når I samarbejder med os for at sikre fremskridt og resultater:

Omkostnings- og ressourcebesparelser og enkel rapportering   

 

Begrænset momenttab og ekspertise fra to seniorprofiler

Et udefra og ind perspektiv på eksisterende arbejde og kommunikation 
 

Simpel og effektiv risikoledelse og overholdelse af gældende lovgivning 
 

Skærpet fokus og optimeringer gennem forslag til fravalg af aktiviteter baseret på nyeste viden om markeds- og interessentforventninger 
 

Sparring om, og forslag til, kommercielle muligheder og differentiering på bæredygtighed 

Forslag til enkel integration i forretningsstrategien og efterfølgende effektiv forankring af bæredygtighedsarbejdet på tværs af line of business 


Mere end en fuldtidsmedarbejder

Viden på tværs af sektorer og industrier kombineret med et kommercielt fokus er nøglen, når bæredygtighed skal omdannes til mere end blot en årsrapport. Når I arbejder med os får I erfaring fra flere brancher og højtydende peers som en integreret del af pakken. Vi udfordrer også jeres aktuelle setup og planer uden ekstra omkostninger.

I de fleste tilfælde finder vi svaret i et årelangt fokus og ekspertarbejde med compliance og risikostyring, kombineret med en mangel på viden om, hvordan man kan målrette nøgleinteressenter gennem bæredygtighed. En mangelvare der er altafgørende hvis man vil træde ud af skyggen fra de virksomheder, der stadig har tilgode at se en solid business case på bæredygtighed.

c_målskive.svg.png
c kikkert.png
c dollars.png
c klar.png
compliance.png
c 2 profiler.png
c retning.png