
Hvem vil ikke have en
fremtidssikret strategi?
Gør strategien bæredygtig
Den virkelighed virksomheder skal navigere i ændrer sig drastisk og hurtigt. Bæredygtighedsdagsordenen med forretningsformål, hurtigt skiftende forventninger og FN's Verdensmål er omdrejningspunktet for dette paradigmeskifte. Det er efterhånden mainstream, at virksomheder forsøger at bruge bæredygtighed som middel til at ligge forrest i kapløbet om kunder, investorer og talenter. Bæredygtighedsagendaen er ikke længere kun et spørgsmål om compliance og risici, men et spørgsmål om at sikre virksomhedens fremtid.
Arbejdet med bæredygtighed transformerer mange virksomheder, men en lang række CSR- og bæredygtighedsstrategier er højtflyvende og frakoblet kernestrategien. En forretningsmæssig turn-around er på ingen måde et krav, for at gøre bæredygtighed til en integreret del af strategien og synligt for kunder, medarbejdere og øvrige nøgleinteressenter.
Vores PUMA-metode får jer sikkert og effektivt i mål:

1 PRIORitér
Gennem en systematisk gennemgang af jeres værdikæde klarlægger vi, hvad der skal prioriteres og fravælges for at generere maksimal værdi af bæredygtighedsindsatsen
Vi finder ud af, hvilke bæredygtighedsprioriteter der er mest relevante for jeres virksomhed

2 udnyt
Vi sikrer maksimal værdi af de valgte bæredygtighedsprioriteter med afsæt i konkurrent- og markedsbenchmarks, tendenser og inspiration fra global best practice
Vi finder ud af, hvordan jeres virksomhed får størst muligt udbytte med mindst mulig indsats

3 MANøvrér
Vi udvikler et effektivt governance setup i overensstemmelse med udvalgte målgrupper og prioriteter forud for en handlingsplan
Vi finder ud af, hvem der er ansvarlig for fremskridt og resultater

4 AGér
Bæredygtighedsprioriteterne oversættes til enkle og effektive målsætninger og handlingsplaner med afkast på investeringer på både bund- og toplinie
Vi gør bæredygtighed til forretning
Nye forventninger i markedet
Mange af de mest succesrige virksomheder i dag er aktive spydspidser for veldefinerede forretningsformål og bæredygtighed. Det er de ikke kun for at understøtte og supplere egne forretningsmål, men også for at skabe en bredere social påvirkning. De har indset at medarbejdere, investorer og kunder i stigende grad træffer beslutninger baseret på involvering og samhørighed - det at de deler værdier, vision eller et fælles formål med virksomheden. Konventionelle strategier, drifts-, marketing- og salgsmetoder levner derfor i stigende grad plads til nye perspektiver og nye prioriteter. Det leder til en ny bølge af virksomheder, der er mere proaktive og stimulerende, men samtidig smidige og klar til pludselige ændringer.
Få styrket dit brand med bæredygtighed
Med strategien på plads skal der eksekveres i markedet for at høste gevinsterne af arbejdet med bæredygtighed. For at kunne tilbyde vores kunder den mest kompetente rådgivning og eksekvering i forhold til at få bæredygtighed indarbejdet i branding og markedsføring, har vi indgået et tæt samarbejde med brandingbureauet Won Won. Med en mangeårig baggrund indenfor branding og design og kunder som Grundfos, Færch, Region Midtjylland og Karup Design, repræsenterer de to indehavere af Won Won en effektiv og målrettet tilgang til branding.
WON WON har særligt fokus på:
-
Bæredygtighedskoncept: Samler jeres CSR-tiltag i et kreativt univers
-
Kommunikationsplatform: Sikrer, at I siger det rigtige – til de rigtige
-
Branding: Giver bæredygtighed den ønskede plads i jeres brandopfattelse
-
Markedsføring: Skaber interesse og handling hos målgrupperne
Du kan naturligvis bruge Won Won som strategisk rådgiver uafhængigt af kissCSR – og vice versa. Vil du have maksimal impact af din virksomheds nuværende og fremtidige bæredygtighedsinitiativer, anbefaler vi til gengæld en stærk kombination:
Besøg Won Won
FN's Verdensmål bliver del af forretningsstrategierne
FN's mål for bæredygtig udvikling har fundet vej til strategirummet. Det er kommet højt på agendaen for både bestyrelser og udøvende ledelser, at millioner af mennesker i verden lever i fattigdom, biodiversiteten på tværs af kloden aldrig har været mere nedslående og at klimaforandringerne er akutte og reelle. Dette er ikke ligefrem ny viden, men de globale mål har givet virksomhederne en fornyet appetit på at vækste forretningen, og holde sig i form i fremtiden, ved at hjælpe med at løse nogle af verdens største udfordringer.
De 17 Verdensmål og 169 underliggende mål kan virke som en stor mundfuld. Derfor har vi udviklet en metode der, baseret på kundens værdikæde, systematisk matcher forretningens aktiviteter med relevante mål. Det giver et simpelt overblik over, hvor og hvordan virksomheden allerede i dag kan bidrage troværdigt til de globale mål, og giver samtidigt et stærkt fundament for at opbygge en bæredygtig forretning og strategi.