top of page

Kundecases - ESG & CSR cases

Flugger billede.jpg
flugger_logo_cmyk_blue.webp

Going green strategi og ESG rapportering

Flügger Group er en international koncern med base i Norden. Flügger har en årlig omsætning på omkring 2.500 mio. kr. Virksomheden er børsnoteret og har over 2.600 ansatte.

Vi hjalp Flügger med at udvikle deres grønne strategi med nye ambitioner og mål for bæredygtig vækst. Gennem en intensiv og engagerende proces, der involverede bestyrelse, topledelse og funktioner på tværs af forretningsområdet, gennemførte vi adskillige workshops, omfattende benchmarkanalyser, væsentlighedsvurderinger, kundeengagement og meget mere.

 

I forlængelse af strategien har vi udarbejdet den årlige ESG-rapport, due diligence-undersøgelser med mere.

11104_Svane_Scene03_NordicEG_Cam031-scaled.jpg

ESG strategi og rapportering

TCM Group er en børsnoteret og førende innovativ producent af køkkener og møbler til badeværelser og opbevaring og er virksomheden bag mærkerne Svane Køkkenet, Tvis Køkken og Nettoline.

Vi har hjulpet TCM Group med at udvikle en koncern ESG-strategi og kommunikationsplan. Processen omfattede bl.a. en benchmarkanalyse, en værdikædevurdering, workshops, interviews, målsætning og meget mere.

 

Vi har også bistået TCM med at udarbejde ESG-afsnittet til årsrapporten.

TCM_Group_LOGO_pos_230x107px.png

Bæredygtighedsstrategi og rådgivning

LEMAN er en global transport- og logistikvirksomhed, der betjener kunder fra kontorer over hele verden.


kissCSR har hjulpet LEMAN med at udvikle en ny og opdateret samlet bæredygtighedsstrategi, der sætter retningen for CSR, klima og miljøspørgsmål.
Arbejdet omfattede adskillige workshops, analyser og præsentationer. Resultatet er en sammenhængende strategi med klare mål, som hjælper LEMAN til at prioritere indsatsen i de kommende år. 


Vi fortsætter med at arbejde med LEMAN på deres bæredygtighedsrejse gennem løbende rådgivning. Du er velkommen til at besøge: www.LEMAN.com

LEMAN bil.png
Leman logo.png
ege.png

Bæredygtig strategi og benchmark

ege.jpg

Ege Carpets er en af Europas førende virksomheder inden for håndværk af væg-til-væg tæpper, tæpper, tæppefliser og planker til kommercielle bygninger, hoteller, krydstogtskibe, kunstgallerier, udstillinger og meget mere.

Vi har hjulpet Ege Carpets med at udvikle deres langsigtede strategi for bæredygtighed i overensstemmelse med kundernes behov, markedsforhold, trends og virksomhedens strategi.

Ege Carpets har en lang tradition for at arbejde systematisk med CSR og bæredygtighed om forskellige problemstillinger. Derfor var en af de vigtigste opgaver at skærpe fokus på Ege Carpets' bæredygtighedsindsats fremadrettet. Vi gjorde dette ved at udvælge en håndfuld fyrtårnsmål, fravælge andre og anvende intern viden og ekspertise fra branchen.
 

Berebdsen.jpg
425-4255830_elis-logo-hd-png-download.png

Bæredygtighedsstrategi

Elis er en international tekstil-, hygiejne- og facility services partner med en førende position i de fleste af de 28 lande i Europa og Latinamerika

 

Vi assisterede den danske afdeling af Elis i at udvikle virksomhedens nye langsigtede bæredygtighedsstrategi i tæt overensstemmelse med deres stærke track-record inden for social ansvarlighed, virksomhedsstrategi og DNA.

Gennem en dybdegående analyse af Elis danske forretning, deres værdikæde, interviews med nøglemedarbejdere og kunder, benchmarks og best practices osv. har vi skitseret en klar retning for deres bæredygtighedsindsats frem mod 2030 alt sammen indkapslet af et nyt formål "Sammen om ren samvittighed” 

Actona Group.png

Strategi, handlingsplanlægning, styring og omfattende uddannelse 

Actona case.png

"kissCSR har været en afgørende faktor for at lykkes med at gøre bæredygtighed til en integreret del af vores virksomhedsstrategi. Derudover har de gennemført omfattende og brancherelevant træning af vores topledelse, kommercielle og operationer i at anvende bæredygtighed i deres funktion. og ledelse af virksomheden”.

Jimmi Mortensen, CEO, Actona Group

Actona Group A/S er en global virksomhed med speciale i at levere møbler til on- og offline forhandlere. Omsætningen er på mere end 360 millioner euro, og virksomheden har omkring 4.000 dedikerede medarbejdere.


Vi har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Actona Group, der dækker en række bæredygtighedsopgaver fra strategiudvikling og implementering, handlingsplanlægning til dedikeret og skræddersyet træning af deres medarbejdere fra lederteamet til indkøb og globalt salg.   

Davidsen.png

Bæredygtig strategi og handlingsplan

Davidsen billede.jpg

"Vi har haft et rigtig godt samarbejde med kissCSR omkring videreudvikling af vores strategi for bæredygtighed og gennemførelse af projektplaner og handlingsplaner. KissCSR udmærkede sig blandt andet ved et godt samarbejde med vores specialister og stor indsigt i en lang række bæredygtighedsområder."

 

Mikkel Bang Hedelund, chef for bæredygtighed.

Davidsens Tømmerhandel A/S er en 100% danskejet handelsvirksomhed med en omsætning på mere end 4 milliarder DKK. Davidsen tilbyder en bred vifte af produkter indenfor træ og byggeri. Udover at være landsdækkende træforhandler har Davidsen en afdeling i Nuuk og branchens største webshop.


I kissCSR har vi hjulpet Davidsen med at færdiggøre udviklingen af deres bæredygtighedsstrategi og opstille mål og handlingsplaner for indsatsområder i tæt samarbejde med specialister på tværs af specialistområder.

bottom of page